ΜΕΛΕΤΗ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Φωτοβολταϊκά Πάνελ

για το σπίτι & την επιχείρηση σας

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Γραπτή εγγύηση απόδοσης

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Yψηλές αποδόσεις

ΕΥΚΟΛΙΑ

Εκτεταμένο δίκτυο

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Πιστοποίηση ISO 9001:2008

Αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα

 Η ηλιακή ενέργεια είναι ο δρόμος προς το μέλλον, και με αξιόπιστα συστήματα φωτοβολταϊκών, μπορείτε όχι μόνο να εξοικονομήσετε χρήματα αλλά και να συνεισφέρετε στον πράσινο τρόπο ζωής. Μη χάνετε καιρό, επενδύστε στον φωτεινό και αποδοτικό αύριο σας!

Φωτοβολταϊκά Πάνελ

Ψάχνετε για μια ενεργειακή λύση που δεν βασίζεται στο δημόσιο ηλεκτρικό δίκτυο;

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα είναι η απάντηση. Τα συστήματα αυτά χρησιμοποιούν τη φωτοβολταϊκή ενέργεια απευθείας από τον ήλιο, χωρίς να είναι συνδεδεμένα με το δίκτυο. Πείτε αντίο στις διακοπές ρεύματος κατά τη διάρκεια συννεφιασμένων ημερών – η αυτονομία σημαίνει ότι τα φορτία σας τροφοδοτούνται από εφεδρική μπαταρία. Αναβαθμίστε σε ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα σήμερα.

Μονοκρυσταλλικό Φωτοβολταϊκό Πάνελ 12v

Ένα εξαιρετικά αποδοτικό και αξιόπιστο ηλιακό πάνελ που έχει σχεδιαστεί για να αξιοποιεί τη δύναμη του ήλιου και να τη μετατρέπει σε ηλεκτρική ενέργεια.

Τα προϊόντα μας

Μελέτη Eνεργειακών Συστημάτων

ρωτηστε μασ

Πλεονεκτήματα

Εγκατάσταση Ενεργειακών Συστημάτων

Η επένδυση σε φωτοβολταϊκά πάνελ μπορεί να μειώσει σημαντικά τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος.

Παράγοντας τη δική σας ηλεκτρική ενέργεια, μπορείτε να τροφοδοτήσετε το σπίτι σας και να μειώσετε την εξάρτησή σας από το δίκτυο – με αποτέλεσμα μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση.

Συχνές Ερωτήσεις

Αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα

Φωτοβολταϊκά Πάνελ σπιτιού

Τι μέγεθος συστήματος θα προτείνατε για το σπίτι/την επιχείρηση μου;

Συνιστούμε ένα εξατομικευμένο σύστημα με βάση τις ενεργειακές σας ανάγκες, τις συνήθειες κατανάλωσης, το μέγεθος της στέγης και την έκθεση στον ήλιο. Οι ειδικοί μας θα πραγματοποιήσουν αξιολόγηση για να σας προτείνουν το καταλληλότερο μέγεθος συστήματος για εσάς.

Πόσο μπορώ να εξοικονομήσω από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος;

Η ποσότητα της ηλιακής ενέργειας που παράγει το πάνελ σας εξαρτάται από το μέγεθός του, τη θέση του και τα κοντινά εμπόδια. Η ομάδα μας θα διεξάγει λεπτομερή ανάλυση του χώρου για να σας ενημερώσει σχετικά με την αναμενόμενη παραγωγή ενέργειας και θα σας βοηθήσει να υπολογίσετε την πιθανή εξοικονόμησή σας.

Ποιες επιλογές χρηματοδότησης είναι διαθέσιμες για την αγορά και την εγκατάσταση ενός συστήματος φωτοβολταϊκών πάνελ;

Προσφέρουμε διάφορες επιλογές χρηματοδότησης, συμπεριλαμβανομένης της χρηματοδοτικής μίσθωσης και της αγοράς με σχέδια δόσεων. Μπορούμε να σας προτείνουμε την καλύτερη επιλογή που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

4. Πόσο διαρκεί συνήθως η εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών πάνελ και τι περιλαμβάνει η διαδικασία εγκατάστασης;

Ο χρόνος εγκατάστασης ποικίλλει ανάλογα με παράγοντες όπως το μέγεθος των πάνελ και η πολυπλοκότητα του συστήματος. Η διαδικασία μας περιλαμβάνει μια αρχική αξιολόγηση, την προσαρμογή των πάνελ και, τέλος, την εγκατάσταση.