ΜΕΛΕΤΗ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Φωτοβολταϊκά Πάνελ

για το σπίτι & την επιχείρηση σας

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Γραπτή εγγύηση απόδοσης

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Yψηλές αποδόσεις

ΕΥΚΟΛΙΑ

Εκτεταμένο δίκτυο

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Πιστοποίηση ISO 9001:2008

Αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα

φωτοβολταϊκά συστήματα 2 - Electric Power

Ψάχνετε για μια ενεργειακή λύση που δεν βασίζεται στο δημόσιο ηλεκτρικό δίκτυο;

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα είναι η απάντηση. Τα συστήματα αυτά χρησιμοποιούν τη φωτοβολταϊκή ενέργεια απευθείας από τον ήλιο, χωρίς να είναι συνδεδεμένα με το δίκτυο. Πείτε αντίο στις διακοπές ρεύματος κατά τη διάρκεια συννεφιασμένων ημερών – η αυτονομία σημαίνει ότι τα φορτία σας τροφοδοτούνται από εφεδρική μπαταρία. Αναβαθμίστε σε ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα σήμερα.

Μονοκρυσταλλικό Φωτοβολταϊκό Πάνελ

Ένα εξαιρετικά αποδοτικό και αξιόπιστο ηλιακό πάνελ που έχει σχεδιαστεί για να αξιοποιεί τη δύναμη του ήλιου και να τη μετατρέπει σε ηλεκτρική ενέργεια.

Τα προϊόντα μας

ρωτηστε μασ

Πλεονεκτήματα

Η επένδυση σε φωτοβολταϊκά πάνελ μπορεί να μειώσει σημαντικά τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος.

Παράγοντας τη δική σας ηλεκτρική ενέργεια, μπορείτε να τροφοδοτήσετε το σπίτι σας και να μειώσετε την εξάρτησή σας από το δίκτυο – με αποτέλεσμα μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι μέγεθος συστήματος θα προτείνατε για το σπίτι/την επιχείρηση μου;

Συνιστούμε ένα εξατομικευμένο σύστημα με βάση τις ενεργειακές σας ανάγκες, τις συνήθειες κατανάλωσης, το μέγεθος της στέγης και την έκθεση στον ήλιο. Οι ειδικοί μας θα πραγματοποιήσουν αξιολόγηση για να σας προτείνουν το καταλληλότερο μέγεθος συστήματος για εσάς.

Πόσο μπορώ να εξοικονομήσω από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος;

Η ποσότητα της ηλιακής ενέργειας που παράγει το πάνελ σας εξαρτάται από το μέγεθός του, τη θέση του και τα κοντινά εμπόδια. Η ομάδα μας θα διεξάγει λεπτομερή ανάλυση του χώρου για να σας ενημερώσει σχετικά με την αναμενόμενη παραγωγή ενέργειας και θα σας βοηθήσει να υπολογίσετε την πιθανή εξοικονόμησή σας.

Ποιες επιλογές χρηματοδότησης είναι διαθέσιμες για την αγορά και την εγκατάσταση ενός συστήματος φωτοβολταϊκών πάνελ;

Προσφέρουμε διάφορες επιλογές χρηματοδότησης, συμπεριλαμβανομένης της χρηματοδοτικής μίσθωσης και της αγοράς με σχέδια δόσεων. Μπορούμε να σας προτείνουμε την καλύτερη επιλογή που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

4. Πόσο διαρκεί συνήθως η εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών πάνελ και τι περιλαμβάνει η διαδικασία εγκατάστασης;

Ο χρόνος εγκατάστασης ποικίλλει ανάλογα με παράγοντες όπως το μέγεθος των πάνελ και η πολυπλοκότητα του συστήματος. Η διαδικασία μας περιλαμβάνει μια αρχική αξιολόγηση, την προσαρμογή των πάνελ και, τέλος, την εγκατάσταση.

Επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπό μας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία.

➥ 698 023 8174
➥ 2610 490 080