El-power - Ηλεκτρικά Μηχανάκια - Πατίνια

Electric Power

Η Electric Power ιδρύθηκε το 2022 στην Πάτρα, λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο.

Η εταιρεία Electric Power βρίσκεται στην Πάτρα, σε απόσταση λίγων μόλις χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης. Ιδρύθηκε το 2022 και αποτελεί την απάντηση στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, η οποία έχει μπει δυναμικά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια, έχοντας γοργή εξέλιξη και ολοένα αυξανόμενη ζήτηση από το κοινό.

Οι ανησυχίες μας όμως δεν σταματούν εδώ.

Πέραν του τομέα της ηλεκτροκίνησης, η Electric Power εισέρχεται δυναμικά στον συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο των ΑΠΕ.
Όραμά μας είναι η εδραίωση και επέκταση της εταιρείας στο χώρο της πράσινης ενέργειας, με σκοπό να αποτελέσει την αξιόπιστη επιλογή για υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας.

Ένα όραμα για την εταιρεία μας το οποίο γίνεται πραγματικότητα.

Ηλεκτροκίνηση

Σκοπός μας είναι να διευκολύνουμε τις μετακινήσεις σας και παράλληλα να προστατέψουμε το περιβάλλον. Εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και κυρίως οικολογικά η Electric Power είναι εδώ και μπορείτε να μας βρείτε στο φυσικό μας κατάστημα στην Πάτρα, καθώς και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση για παράδοση σε όλη την Ελλάδα.

Προτεραιότητα μας είναι οι δικές σας ανάγκες και για το λόγο αυτό η εταιρεία μας παρέχει αξιόπιστες λύσεις με εγγύηση και ασφάλεια. Στο e-shop μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων υψηλής ποιότητας. Για το service του οχήματος σας μπορείτε να απευθυνθείτε στο έμπειρο προσωπικό μας. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Φωτοβολταϊκά

Έχοντας ως αντικείμενο ενασχόλησής της την ανάπτυξη, τη μελέτη, την κατασκευή, τη συντήρηση και την τεχνική υποστήριξη σε έργα «καθαρής ενέργειας» όπως Φ/Β σταθμοί, η Electric Power παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και εφαρμόζει πρωτοποριακές τεχνικές για την εγκατάσταση Φ/Β συστημάτων σε κατοικίες, επιχειρήσεις, δημόσια κτίρια, βιομηχανικά κτίρια, ενεργειακά πάρκα, ξενοδοχεία, συνεδριακά κέντρα, αποθήκες κ.ά.

Η άριστη τεχνογνωσία, ο άψογος επαγγελματισμός και η πλούσια εμπειρία των μελών και συνεργατών της (μηχανικών, ηλεκτρολόγων, εγκαταστατών, συντηρητών, τεχνιτών) αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της εταιρείας που την αναδεικνύουν και την καταξιώνουν στο χώρο.

Η Electric Power, εξειδικευμένη στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας παρέχει ολοκληρωμένες, έξυπνες και πρωτοποριακές λύσεις στην εξοικονόμηση ενέργειας και αναλαμβάνει έργα σε όλη την Ελλάδα.
Η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει τα πλέον αξιόπιστα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, που θα καλύψουν τις δικές σας εξειδικευμένες ανάγκες, χάρη στη συνεργασία της με κορυφαίες εταιρίες διεθνούς κύρους, στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.

Μας επιλέγετε διότι:

Δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες που διακρίνονται για τον υψηλό βαθμό εξυπηρέτησης, την τεχνική υπεροχή και την καινοτομία.

Συνάπτουμε στρατηγικές συνεργασίες με εταιρείες του κλάδου με γνώμονα να ενδυναμώσουμε περαιτέρω τη θέση μας στην αγορά. Αναπτύσσουμε νέα τμήματα, όπως το τμήμα συντήρησης Φ/Β σταθμών και εισάγουμε καινοτόμες λύσεις, όπως η παρακολούθηση των έργων με εξειδικευμένο προηγμένο λογισμικό.
Η ανοδική πορεία της εταιρείας μας, οφείλεται στην μακροχρόνια πείρα μας, στην άριστη τεχνική κατάρτιση του προσωπικού μας και στη συνεχή παρακολούθηση της τεχνολογίας.
Η εταιρεία μας είναι σε θέση να υλοποιήσει οποιοδήποτε έργο ανεξαρτήτως τεχνικών δυσκολιών σύμφωνα με τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών πελατών της.

Η μελέτη μας πάνω σε κάθε κατασκευή μας επιτρέπει να δίνουμε λύσεις σε πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και να προτείνουμε καινοτόμες ιδέες.
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας είναι η ταχύτητα ολοκλήρωσης των ανατεθέντων σε μας έργων χωρίς καμία χρονοτριβή, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεται το αναληφθέν έργο.

Παράλληλα, διαθέτουμε εμπορικό τμήμα για την προμήθεια και την πώληση, λιανική και χονδρική, επώνυμων φωτοβολταϊκών πάνελ εξαιρετικής ποιότητας και πολύ υψηλών στάνταρτ (οικονομικής και όχι μόνο) απόδοσης σε ασυναγώνιστες τιμές, συνοδευόμενο από άμεσο και άρτιο after sales service.

Πού στοχεύουμε

Οι στόχοι μας στην Electric Power είναι:

• Ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε έργο, μικρό ή μεγάλο, για κάθε ανάγκη του κάθε ενός πελάτη μας ξεχωριστά.
• Έργα πρωτοποριακά, οικονομικά, αποδοτικά και ανθεκτικά στο χρόνο.
• Άμεση, συνεπή και άριστη διεκπεραίωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.
• Συνεχής εξειδίκευση και κατάρτιση του προσωπικού μας στις ραγδαία αναπτυσσόμενες τεχνολογίες, στις τάσεις της αγοράς και στις συνεχείς τροποποιήσεις νόμων και επιδοτήσεων.
• Συνεχής εμπλουτισμός της μεγάλης γκάμας των προϊόντων που εμπορευόμαστε, με είδη τελευταίας τεχνολογίας, πιστοποιημένα από κορυφαίους οίκους της διεθνούς αγοράς Φ/Β.

Βασικοί λόγοι της διαρκώς αυξανόμενης επιτυχίας της Electric Power είναι οι σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης που δημιουργούμε με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, με μόνο στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στοιχεία Εταιρείας

  • Wang O.E.
  • Εμπορία Ηλεκτρικών Μοτοποδηλάτων & Ανταλλακτικών
  • Α.Φ.Μ.: 801751920
  • Αρ. Γέμη:  162675316000

 

Design – Αξιοπιστία

Τα προϊόντα μας προέρχονται από δύο μεγάλα εργοστάσια που εδρεύουν στις πόλεις Changzhou και Tianjin αντίστοιχα. Σε χώρο συνολικής έκτασης περίπου 220.000 τ.μ., μια μεγάλη ομάδα 700 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων 50 μηχανικών, εργάζεται καθημερινά, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη σωστή ανάπτυξη των προϊόντων και τον άψογο ποιοτικό έλεγχο αυτών.

Μια δυνατή ομάδα επαγγελματιών στον τομέα της έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής και διαχείρισης. Παρακολουθώντας και ακολουθώντας πάντα την εξέλιξη της τεχνολογίας παραμένει σε υψηλά επίπεδα ανταγωνιστικότητας με στόχο τη διατήρηση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων, στοιχείο απαραίτητο για επιβίωση, εφαρμόζοντας τη σωστή επιχειρηματική φιλοσοφία.

Champion electric scouter

Νούμερο 1

Στόχος μας η 1η Θέση

Factory electric motorcycle

Αξιοπιστία

Επαγγελματισμός & Τεχνολογία

Design και φινέτσα

Εύκολη Οδήγηση

Design & Φινέτσα

Ηλεκτρικό Μηχανάκι

To μέλλον είναι στην Electric Power Πάτρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας!

Μεταφορικό μέσο ασφαλές, σύγχρονο, με μοντέρνο σχεδιασμό, απόλυτα οικολογικό.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ