Πολιτική Επιστροφής Προϊόντων

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Στόχος μας είναι να διασφαλιστεί η πλήρης ικανοποίηση σας, αλλά λόγω της φύσης των προϊόντων μας, είναι κοινό ότι οι προσδοκίες του πελάτη δεν μπορεί να εκπληρωθούν απολύτως εξαιτίας της έλλειψης της φυσικής επαφής με το αντικείμενο αγοράς ή λόγω τεχνικών προδιαγραφών.

Αν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να επιστρέψετε στην Electric Power το προϊόν με έξοδα μεταφοράς δικά σας. Όλα τα στοιχεία πρέπει να επιστραφούν με έναν έγκυρο αριθμό που θα πρέπει να ζητήσετε πριν από την αποστολή του προϊόντος. Έτσι, πριν αποφασίσετε να επιστρέψετε ένα στοιχείο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, στείλτε μας email info@el-power.gr για να ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής.

Η Electric Power επισκευάζει και αντικαταστεί κατόπιν ελέγχου εντελώς δωρεάν για εσάς οποιοδήποτε ελαττωματικό προϊόν. Η Electric Power κατόπιν τεχνικού ελέγχου επισκευάζει το προϊόν, σε περίπτωση που δεν μπορεί να γίνει επισκευή, η Electric Power το αντικαταστεί. Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνον Κατά κανόνα όταν δεν είναι δυνατή ή επισκευή ή η αντικατάσταση των προϊόντων.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ
Η Electric Power θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει δωρεάν το ελαττωματικό προϊόν εντός των δύο πρώτων ετών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος σας. Τα τέλη αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος καταβάλλονται από τον πελάτη. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι εκτός της περιόδου εγγύησης πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας παρακαλώ να έχετε κατά νου ότι η ματαίωση γίνεται μέσα σε 2 ώρες από την ολοκλήρωση παραγγελίας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Σημειώσεις

Ξεχάσατε τον αριθμό επιστροφής ή στείλατε το δέμα χωρίς αριθμό; Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σχετικά με την επιστροφή σας. Ο αριθμός επιστροφής δεν επηρεάζει την εγγύηση.
Προϊόντα που καλύπτονται από εγγύηση θα σταλούν πίσω στον κατασκευαστή για επιθεώρηση και αντικατάσταση. Ο χρόνος αντικατάστασης εξαρτάται από τον κατασκευαστή.