Τρόποι πληρωμής

Χιλιάδες κάτοχοι ηλεκτρικών σκούτερ και ηλεκτρικών ποδηλάτων απολαμβάνουν την οικονομική, οδηγική, και οικολογική εμπειρία.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, υποστηρίζουμε διάφορες μεθόδους πληρωμής, οι οποίες εξαρτώνται από ποια χώρα προέρχεστε και περιλαμβάνουν:

Βασικές πιστωτικές και προπληρωμένες, χρεωστικές κάρτες:
> Visa
> MasterCard
> American Express
> PayPal

>TBI Bank (3-60 δόσεις χωρίς κάρτα & 100% online)  

Επιλέγοντας σαν τρόπο πληρωμής TBI Bank, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της TBIBank. Ακολουθείτε μία διαδικασία κι έπειτα θα μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα της επιλογής σας με χρηματοδότηση, ορίζοντας εσείς την διάρκεια και το χρηματικό ποσό των δόσεων σας. Μάθετε περισσότερα στο Αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα, BNPL, Ευέλικτη Χρηματοδότηση – TBI Bank

Δυνατότητα 12 άτοκων δόσεων μέσω της Τράπεζας Πειραιώς.

> Τραπεζικό έμβασμα:

Πειραιώς
IBAN: GR9701725070005507105733874
Δικαιούχος: WANG O.E.
BIC/SWIFT code: PIRBGRAA

Με την ασφάλεια της Τράπεζας Πειραιώς.

Τρόποι Πληρωμής Τράπεζα Πειραιώς

Μπορείτε να επιλέξετε μέθοδο πληρωμής στις σελίδες του καλαθιού σας , μετά την προσθήκη ενός προϊόντος. Η αλλαγή μεθόδου πληρωμής σας είναι μια εύκολη διαδικασία με ένα μόνο κλικ που μπορεί να λάβει χώρα σε όλα τα βήματα του καλαθιού στο site μας.

Γενικές Πληροφορίες
Όλες οι διαδικασίες πληρωμής είναι απολύτως ασφαλείς και σε κανένα στάδιο δεν γνωστοποιούνται ευαίσθητες πληροφορίες σε εμάς ή σε οποιονδήποτε τρίτο, εκτός από τις βάσεις δεδομένων της Paypal και της Braintree που χειρίζονται τις online συναλλαγές μας. Όλες οι συναλλαγές μεταφέρονται μέσω ασφαλούς σύνδεσης με κρυπτογράφηση 256 bit SSL από τη Verisign σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Οι πληρωμές με πιστωτικές κάρτες γίνονται μέσω της Braintree.