6 λόγοι για τους οποίους τα ηλεκτρικά μηχανάκια είναι τον μέλλον

ηλεκτρικά μηχανάκια πατρα μέλλον

Αν θέλετε να μειώσετε το αποτύπωμα άνθρακα και να μειώσετε τον αντίκτυπό σας στο περιβάλλον, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα.

Δεν είναι ακριβώς το ίδιο με τις μοτοσυκλέτες που κινούνται με φυσικό αέριο, αλλά προσφέρουν πολλά από τα ίδια πλεονεκτήματα και μερικά ακόμη περισσότερα – όπως να μην χρειάζεται να ανεφοδιάζετε ποτέ ή να ανησυχείτε μήπως ξεμείνετε από ρεύμα σε ένα ταξίδι!

Εάν σκέφτεστε ένα από αυτά τα υπέροχα μηχανήματα, αυτοί οι έξι λόγοι για τους οποίους οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες είναι ο τρόπος του μέλλοντος θα πρέπει να σας πείσουν ότι ήρθε η ώρα να αποκτήσετε το δικό σας σήμερα στο κατάστημα μας!

1) Οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες Πάτρα είναι διασκεδαστικές

Με τις περισσότερες ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες, δεν χρειάζεται να ανακατεύετε βενζίνη και λάδι. Ενώ οι κινητήρες αερίου είναι διαβόητοι για τη δημιουργία πολύ θορύβου ενώ λειτουργούν, μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα λειτουργεί αθόρυβα.

Τα ηλεκτρικά σκούτερ είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν έχετε μια λοφώδη περιοχή γύρω από το σπίτι ή τον χώρο εργασίας σας λόγω του ελαφρού σχεδιασμού τους.

Μπορούν να τραβήξουν περισσότερο βάρος από τα σκούτερ που κινούνται με φυσικό αέριο και κοστίζουν περίπου το μισό για τη λειτουργία τους κάθε χρόνο. Έχουν επίσης χαμηλό κόστος συντήρησης σε σύγκριση με παρόμοια οχήματα που λειτουργούν με κινητήρες εσωτερικής καύσης (ICE).

Επειδή δεν υπάρχει ρεζερβουάρ βενζίνης, αντλία νερού ή μπουζί που χρειάζονται επισκευή ή αντικατάσταση, το μέσο ετήσιο κόστος συντήρησης θα είναι σημαντικά χαμηλότερο από αυτό των άλλων οχημάτων της κατηγορίας του.

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα προσφέρουν τεράστια οφέλη σε σχέση με τα παραδοσιακά ποδήλατα. Τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι εύκολα στην οδήγηση και τη συντήρηση, με ελάχιστη προσπάθεια που απαιτείται από τους αναβάτες.

Αυτά τα δίτροχα προσφέρουν αυτονομία 25 μιλίων ανά φόρτιση, η οποία είναι συγκρίσιμη με αυτή πολλών ηλεκτρικών αυτοκινήτων που διατίθενται σήμερα.

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα παρέχουν επίσης ώθηση στους αναβάτες όταν κάνουν πετάλι σε ανηφόρα ή ενάντια σε ισχυρούς ανέμους. Αυτό βοηθά τους αναβάτες να εξοικονομήσουν ενέργεια και να φτάσουν στον προορισμό τους νωρίτερα από ό,τι θα έκαναν διαφορετικά.

2) Οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες είναι το μέλλον

Οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες εξακολουθούν να είναι λίγο σπάνιες στην Ελλάδα, αλλά γίνονται όλο και πιο συνηθισμένες και πιο προσιτές όσο περνά ο καιρός.

Έχουν επίσης πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις παραδοσιακές μοτοσυκλέτες, συμπεριλαμβανομένων ελάχιστων ή καθόλου εκπομπών και σχεδόν αθόρυβης λειτουργίας. Ηλεκτρικά ποδήλατα, ηλεκτρικά σκούτερ, ηλεκτρική μοτοσυκλέτα Πάτρα.

Μερικές φορές μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα μπορεί απλώς να είναι η καλύτερη επιλογή για μεταφορά στη δουλειά ή ακόμα και για βόλτα στην πόλη! Στην πραγματικότητα, αυτοί είναι έξι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να σκεφτείτε να κάνετε τη μετάβαση στις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες στην Ελλάδα.

Ηλεκτρικά ποδήλατα, ηλεκτρικά σκούτερ, ηλεκτρική μοτοσυκλέτα Πάτρα. Καταλήξαμε σε έξι τρόπους με τους οποίους η μετάβαση σε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα στην Ελλάδα – και να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη ζωή σας επίσης:

Όχι άλλο κόστος καυσίμου.

Οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες χρησιμοποιούν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες αντί για βενζίνη. οπότε δεν χρειάζεται να πληρώσετε για βενζίνη όταν έρθει η ώρα να οδηγήσετε.

Εάν μετακινείστε μεγάλες αποστάσεις κάθε μέρα (ειδικά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς), τότε η εξοικονόμηση μερικών μετρητών στο φυσικό αέριο μπορεί πραγματικά να αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου.

3) Οι επιδόσεις ξεπερνούν τη βενζίνη

Οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες και τα σκούτερ μπορεί να είναι πιο γρήγορες από τις εκδόσεις που κινούνται με φυσικό αέριο, καθώς και πιο αξιόπιστα. Τα ηλεκτρικά οχήματα δεν χρειάζονται γρανάζια και δεν έχουν κιβώτιο ταχυτήτων.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να φτάσουν από 0 έως 60 σε δευτερόλεπτα.
Εάν είστε κάποιος που πρέπει συχνά να μετακινείται σε μεγάλες αποστάσεις ή να περνά χρόνο σε μεγάλους αυτοκινητόδρομους, ένα ηλεκτρικό ποδήλατο θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς.

Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για προβλήματα κινητήρα ή αλλαγή λαδιού. Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα φορτίζοντας την ηλεκτρική μοτοσικλέτα σας στο σπίτι αντί να πληρώνετε τη βενζίνη κάθε εβδομάδα.

4) Οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες είναι πιο αποδοτικές από τους βενζινοκινητήρες

Είναι αλήθεια ότι οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες είναι πολύ πιο ακριβές από αυτές που κινούνται με φυσικό αέριο. Ωστόσο, το αρχικό τους κόστος αντισταθμίζεται από χαμηλότερο λειτουργικό κόστος—το κόστος καυσίμου και συντήρησης για τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι σημαντικά μικρότερο από ό,τι για τους κινητήρες εσωτερικής καύσης (ICE).

Ενώ τα περισσότερα ποδήλατα ICE θα διανύσουν μόνο 50 έως 100 μίλια με ένα μόνο ρεζερβουάρ καυσίμου, ένα ηλεκτρικό ποδήλατο μπορεί να διανύσει 200 έως 300 μίλια πριν χρειαστεί άλλη φόρτιση.

Οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες επίσης δεν χρειάζονται αλλαγές λαδιών ή ρυθμίσεις όπως τα βενζινοκίνητα ποδήλατα.

Οι ηλεκτρικές μοτοσικλέτες έχουν επίσης λιγότερα κινούμενα μέρη, επομένως απαιτούν λιγότερη συντήρηση συνολικά.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στις αναπτυσσόμενες χώρες όπου οι μηχανικοί μοτοσικλετών ενδέχεται να μην έχουν πρόσβαση σε κατάλληλα εργαλεία ή εκπαίδευση.

Με τις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες, δεν υπάρχουν μπουζί ή καρμπυρατέρ για να αντιμετωπίσετε—απλώς συνδέστε το όταν επιστρέψετε στο σπίτι!

5) Οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες βγάζουν μηδενικές εκπομπές ρύπων

Ενώ τα ηλεκτρικά σκούτερ είναι εξαιρετικά για σύντομες εκδρομές στην πόλη, οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες κερδίζουν δημοτικότητα για τις μετακινήσεις μεγάλων αποστάσεων.

Σύμφωνα με το Bikes N’ Stuff, οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες παράγουν μηδενικές εκπομπές ρύπων, καταναλώνουν χαμηλές ποσότητες ενέργειας και διαρκούν περισσότερο από τα παραδοσιακά βενζινοκίνητα ποδήλατα.

Επιπλέον, η οδήγηση ηλεκτρονικού ποδηλάτου μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα από την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας: Μια μελέτη που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ το 2013 διαπίστωσε ότι οι ποδηλάτες που έχουν καθαρή άδεια οδήγησης (για τουλάχιστον δύο χρόνια) θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν περισσότερα από 2.000 £ στην ασφάλεια μοτοσικλέτας .

Δεν είναι κακό! Τα ηλεκτρικά οχήματα τείνουν επίσης να είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον από τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά, οπότε αν θέλετε να έχετε θετικό αντίκτυπο στον πλανήτη μας, η μετάβαση από γκαζάκια σε ηλεκτρικές μεταφορές είναι ένας τρόπος για να το κάνετε.

Οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες είναι πιο ασφαλείς για τους αναβάτες: Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα ηλεκτρικά σκούτερ και οι μοτοσικλέτες προσφέρουν καλύτερη προστασία από ατυχήματα—επειδή είναι αθόρυβα όταν κινούνται—από τα ποδήλατα που κινούνται με αέριο.

Επιπλέον, πολλά ηλεκτρικά οχήματα διαθέτουν αερόσακους ως βασικό εξοπλισμό.

6) Οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες είναι πιο ασφαλείς από τις μοτοσυκλέτες αερίου

Δεν είναι μυστικό ότι οι μοτοσυκλέτες με αέριο είναι επικίνδυνες. Διακινδυνεύετε τραυματισμό ή θάνατο κάθε φορά που πηγαίνετε για βόλτα.

Όχι μόνο κινδυνεύετε να βλάψετε τον εαυτό σας, αλλά και όποιος οδηγεί μαζί σας κινδυνεύει. Εκτός από το πόσο επικίνδυνα είναι τα ποδήλατα που κινούνται με φυσικό αέριο, είναι επίσης εντελώς μη φιλικά προς το περιβάλλον.

Οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες δεν εκπέμπουν επιβλαβή αέρια στο περιβάλλον μας και δεν είναι σχεδόν τόσο δυνατές όσο οι αντίστοιχες βενζίνης.

Είναι ασφαλέστερα και πιο αποτελεσματικά από οποιονδήποτε άλλο τύπο μοτοσικλέτας στην αγορά σήμερα.

Βρείτε τα καλύτερα προϊόντα του μέλλοντος σε ασυναγώνιστες τιμές στην ιστοσελίδα μας.

Αφήστε μια απάντηση