Τα καλύτερα ηλεκτρικά πατίνια στην Ελλάδα

Τα καλύτερα ηλεκτρικά πατίνια

Αν ζείτε στην Ελλάδα, πιθανότατα έχετε παρατηρήσει την άνοδο των ηλεκτρικών σκούτερ. Έχουν γίνει πιο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια και έχουν γίνει μέρος της καθημερινής μεταφοράς.

Στην πραγματικότητα, είναι τόσο δημοφιλή που πλέον υπάρχουν εταιρείες ενοικίασης ηλεκτρικών σκούτερ σε όλη την Αθήνα, Πάτρα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας! Ωστόσο, δεν δημιουργούνται όλα τα ηλεκτρικά σκούτερ ίσα, κάτι που μπορεί να κάνει την επιλογή ενός δύσκολου αν δεν ξέρετε τι να αναζητήσετε.

Σε αυτό το άρθρο, θα καλύψουμε ακριβώς όσα πρέπει να γνωρίζετε για το καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ, ηλεκτρικό πατίνι στην Ελλάδα.

Youpin πατίνια

Γιατί ηλεκτρικό πατίνι;

Τα παραδοσιακά σκούτερ, πατίνια τροφοδοτούνται γενικά από έναν βενζινοκινητήρα, απαιτώντας από εσάς να γεμίζετε βενζίνη στα βενζινάδικα και να δημιουργείτε νέφος στο άμεσο περιβάλλον σας.

Τα ηλεκτρικά πατίνια δεν έχουν τέτοια προβλήματα είναι εντελώς απαλλαγμένα από εκπομπές ρύπων και δεν απαιτούν καύσιμο, μόνο ηλεκτρική ενέργεια που μπορεί να αντληθεί από σχεδόν οποιαδήποτε πρίζα (χρησιμοποιώντας έναν ειδικό φορτιστή).

Εάν δεν έχετε πρόσβαση σε πρίζα, τα ηλεκτρικά σκούτερ διαθέτουν επίσης μπαταρίες που παρέχουν αρκετό χυμό για αρκετές ημέρες χρήσης.
Τα ηλεκτρικά πατίνια στην Πάτρα, στο κατάστημα Electric Power χρησιμοποιούν ηλεκτρική ενέργεια ως πηγή ενέργειας, σε αντίθεση με αυτά που τροφοδοτούνται από κινητήρες εσωτερικής καύσης ή από μπαταρία.

Μεγάλη γκάμα σε ηλεκτρικά πατίνια

Πώς συγκρίνεται τα καλύτερα ηλεκτρικά πατίνια με άλλα μοντέλα;

Τα έψαξα όλα και βρήκα ότι τα σκούτερ της Πάτρας είναι τουλάχιστον εκατό ευρώ φθηνότερα από άλλες μάρκες. Έχουν καλύτερα χαρακτηριστικά για χαμηλότερη τιμή.

Γιατί κάποιος να θέλει να ξοδέψει περισσότερα χρήματα σε κάτι που μπορείτε να αποκτήσετε με λιγότερο; Κάθε Έλληνας ξέρει πόσο μας αρέσει να εξοικονομούμε χρήματα. Απλώς δεν αξίζει να ξοδέψετε περισσότερα από όσα χρειάζεται. Γιατί να πληρώσετε επιπλέον αν δεν χρειάζεται;

Γι’ αυτό προτείνω να προμηθευτείτε το ηλεκτρικό σας σκούτερ από το Scooter Patra. Οι τιμές είναι λογικές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κόβουν τις γωνίες όσον αφορά την ποιότητα.

Τα προϊόντα τους είναι κορυφαία και η εξυπηρέτηση πελατών είναι εξαιρετική. Αν θέλετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ με όλες αυτές τις εξαιρετικές ιδιότητες, επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους ή επικοινωνήστε μαζί τους σήμερα!

Τα καλύτερα Ηλεκτρικά πατίνια Πατρα

Τι γίνεται με την προστασία από κλοπή;

Τα ηλεκτρικά σκούτερ δεν είναι καινούργια. Το πρώτο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατατέθηκε το 1859 από τον Sylvester Howard Roper, και περισσότερο από έναν αιώνα αργότερα, οι αστικές περιοχές βουίζουν ξανά από αυτά.

Αλλά παρόλο που έχουμε προχωρήσει πολύ από τα βενζινοκίνητα σκούτερ του 19ου αιώνα, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένοι σημαντικοί περιορισμοί.

Τα ηλεκτρικά σκούτερ χρειάζονται φόρτιση, για ένα πράγμα – και επειδή δεν καίνε καύσιμα, δεν μπορείτε απλώς να μεταβείτε σε οποιοδήποτε παλιό βενζινάδικο για ένα γρήγορο γέμισμα.

Αν όντως ξεμείνατε , η μόνη σας επιλογή είναι συνήθως να βρείτε έναν σταθμό ηλεκτρικής φόρτισης ή να περιμένετε έως ότου η μπαταρία σας επαναφορτιστεί μόνη της (κάτι που μπορεί να πάρει ώρες).

Τα καλύτερα πατίνια για το 2022

Πού μπορώ να οδηγήσω ηλεκτρικό πατίνι;

Καθώς τα ηλεκτρικά πατίνια γίνονται όλο και πιο διαδεδομένα, οι άνθρωποι αρχίζουν να κάνουν μερικές σημαντικές ερωτήσεις:

  • Πού μπορώ να το οδηγήσω;
  • Είναι νόμιμο;

Ενώ οι νόμοι διαφέρουν από πολιτεία σε πολιτεία, υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε: Τα ηλεκτρικά σκούτερ δεν επιτρέπονται σχεδόν ποτέ στα πεζοδρόμια το ίδιο ισχύει για τους περισσότερους ποδηλατόδρομους. Αυτό αφήνει τους δρόμους και τους ποδηλατόδρομους ως το καλύτερο στοίχημά σας.

Λάβετε υπόψη ότι τα ηλεκτρικά σκούτερ έχουν τελική ταχύτητα περίπου 15 μίλια την ώρα. Επομένως, αν δείτε μια πινακίδα που λέει ότι δεν υπάρχουν οχήματα με ταχύτητα άνω των 35 mph, μην σκεφτείτε καν να πάρετε το ηλεκτρικό σκούτερ σας σε αυτόν τον δρόμο.

Επίσης, προσέχετε τα σήματα κυκλοφορίας (όπως πινακίδες στάσης) όταν οδηγείτε στους δρόμους της πόλης. Ακριβώς επειδή μπορείτε να οδηγείτε ένα ηλεκτρικό σκούτερ με 15 μίλια την ώρα, δεν σημαίνει ότι τα αυτοκίνητα θα μπορούν να σταματήσουν αρκετά γρήγορα, αν χρειαστεί.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φορτίσει ένα πατίνι;

Η φόρτιση ενός σκούτερ διαρκεί κατά μέσο όρο 5 ώρες, αν και ορισμένες μάρκες μπορεί να χρειαστούν έως και 8 ώρες. Μόλις φορτιστούν, τα περισσότερα σκούτερ θα έχουν αυτονομία περίπου 25 μιλίων με μία μόνο φόρτιση.

Αυτή η απόσταση μπορεί να μειωθεί εάν ανεβείτε σε λόφους ή σε ανώμαλο έδαφος. Πόσο κοστίζει;: Η τιμή των ηλεκτρικών σκούτερ είναι γενικά μεταξύ 500€ και 1.000€.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα φθηνά ηλεκτρικά σκούτερ είναι συχνά κακώς κατασκευασμένα και μπορεί να μην διαρκέσουν πολύ. Αν ψάχνετε για κάτι που θα διαρκέσει, αξίζει να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα εκ των προτέρων.

Τι είδους μπαταρία χρησιμοποιούν τα ηλεκτρικά πατίνια;

Τα περισσότερα ηλεκτρικά σκούτερ χρησιμοποιούν μπαταρίες ιόντων λιθίου. Ορισμένα παλαιότερα μοντέλα ενδέχεται να εξακολουθούν να χρησιμοποιούν μπαταρίες μολύβδου οξέος, οι οποίες έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής από τις μπαταρίες ιόντων λιθίου.

Χρειάζομαι άδεια για να οδηγήσω; Τα ηλεκτρικά σκούτερ δεν απαιτούν ειδικές άδειες για τη λειτουργία τους σε δημόσιους δρόμους, εφόσον ζυγίζουν λιγότερο από 50 κιλά και ταξιδεύουν κάτω από 20 mph.

Υπάρχει εγγύηση στα ηλεκτρικά πατίνια;

Ένα ηλεκτρικό πατίνι αποτελείται από πολλά σύνθετα κομμάτια, επομένως η εγγύηση πρέπει να είναι ένας σημαντικός παράγοντας όταν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα.

Πολλές εταιρείες προσφέρουν μακροχρόνιες εγγυήσεις για τα προϊόντα τους και θα αντικαταστήσουν το σκούτερ σας εάν χαλάσει μέσα σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Αναζητήστε μια εγγύηση που διαρκεί τουλάχιστον δύο χρόνια. Επιπλέον, ορισμένα προϊόντα έχουν καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών από άλλα, επομένως μπορεί να θέλετε να επωφεληθείτε και από αυτά τα προνόμια.

Εάν κάτι πάει στραβά με το ηλεκτρικό σκούτερ σας, δεν θα πρέπει να περιμένετε εβδομάδες ή μήνες για επισκευές.

Κάτι άλλο που πρέπει να γνωρίζω πριν πάρω την απόφασή μου να αγοράσω ένα ηλεκτρικό πατίνι;

Οι περισσότεροι Έλληνες προτιμούν τα ηλεκτρικά πατίνια. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε το πόδι σας όταν χρησιμοποιείτε το σκούτερ σας.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι τα ηλεκτρικά σκούτερ twist and go είναι λιγότερο ισχυρά.

Εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ένα ηλεκτρικό σκούτερ για τα παιδιά σας, ρίξτε μια ματιά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το τι κάνει ένα ηλεκτρικό πατίνι καλύτερο από ένα άλλο, ρωτήστε μας για να επιλέξετε το καλύτερο ηλεκτρικό πατίνι για εσάς.

Αφήστε μια απάντηση